Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
-
Maak de prei schoon en snijd het stukje in ringen.
-
Snijd de zalm in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de margarine in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de vis enkele minuten.
-
Voeg de blokjes tomaat en de preiringen toe en laat het geheel in 5 minuten gaar worden.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Was de bieslook en knip het klein. Meng wat bieslook door de aardappelpuree en strooi de rest over de zalm. Geef de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
Kijk voor het gebruik van margarine op het etiket.
Ingrediënten over?
Prei:
Bewaar een stukje prei verpakt in folie in de koelkast. Verpak de prei goed. Andere producten kunnen de geur snel overnemen.
Gebruik een restje prei in een omelet.