Bereiding
            
                - Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de aubergines en tomaten in blokjes.
 - 
Verwarm de olie en bak hierin de blokjes aubergine zacht.
 - 
Bestrooi het vlees met peper.
 - 
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin de vleesreepjes lichtbruin. 
 - 
Bak de ui en de knoflook kort mee. 
 - 
Voeg de aubergines, de blokjes tomaat, de gemalen komijn en eventueel nog wat peper toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar.
 - 
Geef de rijst erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.