Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten gaar.
 - 
Bestrooi de karbonades met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
 - 
Pel de ui en snijd hem in halve ringen. 
 - 
Was de postelein en snijd eventueel de worteltjes eraf. Laat de groente goed uitlekken. 
 - 
Schil de gember en rasp het.
 - 
Fruit de ui met de gember in de olie tot het gaat geuren. 
 - 
Voeg de postelein en de doperwten toe en roerbak de groente in een paar minuten gaar. 
 - Was de citroen, rasp wat van de schil en knijp wat sap uit. Maak de groente hiermee op smaak.
 - 
Neem de karbonades uit de pan. Giet het water erbij en roer het aanbaksel los van de panbodem.
 - Serveer het vlees met de jus en de aardappelen bij de postelein.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.