Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Was de postelein en snijd eventueel de worteltjes eraf. Laat de groente goed uitlekken.
-
Schil de gember en rasp het.
-
Fruit de ui met de gember in de olie tot het gaat geuren.
-
Voeg de postelein en de doperwten toe en roerbak de groente in een paar minuten gaar.
- Was de citroen, rasp wat van de schil en knijp wat sap uit. Maak de groente hiermee op smaak.
-
Neem de karbonades uit de pan. Giet het water erbij en roer het aanbaksel los van de panbodem.
- Serveer het vlees met de jus en de aardappelen bij de postelein.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.