Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spitskool schoon en snijd hem in smalle repen.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig. Bak de tomatenpuree en het pepertje even mee.
-
Roerbak de kool enkele minuten mee.
-
Voeg het paprikapoeder toe en laat de kool in nog een paar minuten gaar worden.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en bak ze in de margarine in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Serveer de schnitzel en aardappelen bij de spitskool.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Bewaar een restje tomatenpuree in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 3 dagen. Gebruik tomatenpuree in deze gevulde paprikasoep. Vries eventueel in porties in en bewaar maximaal 12 maanden in de diepvries.