Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en snijd in halve ringetjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met peper.
-
Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
-
Bak de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
-
Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.