Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de radijs en de paprika schoon. Halveer de radijsjes en snijd de paprika in blokjes.
-
Was de andijvie, laat goed uitlekken en snijd het in repen.
-
Was de taugé en laat dit goed uitlekken.
-
Maak de koriander schoon en knip het klein.
-
Klop een dressing van 1 eetlepel olie, azijn, wat koriander en peper.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje klein.
-
Snijd de biefstuk in smalle repen.
-
Verwarm de rest van de olie en bak op hoog vuur hierin het vlees met de knoflook snel bruin.
-
Voeg de taugé en cayennepeper toe en roerbak dit 1 minuut mee.
-
Roer de ketjap erdoor en neem de pan van het vuur.
-
Meng de radijs, de paprika en de dressing door de andijvie.
-
Geef de salade en de rijst bij het vlees.
Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van ketjap of sojasaus.
Ingrediënten over?
Koriander
Wikkel de rest van de koriander in 2 velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 3 dagen houdbaar.
Verwerk de rest in deze bonensoep.