Bereiding
- Schil de gember en rasp grof.
-
Snijd de rode peper in smalle ringetjes.
-
Maak de uien en de paksoi schoon. Snijd de uien in snippers en de paksoi in repen.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd het vlees in smalle reepjes en was je handen.
-
Verwarm de olie en roerbak het vlees hierin lichtbruin.
-
Fruit de ui, peper en gember mee.
-
Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
-
Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap.
-
Serveer met de noedels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.