Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de aubergines en tomaten. Pel de ui en knoflook.
-
Snijd de ui en knoflook in snippers en de aubergines en tomaten in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de blokjes aubergine zacht.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Verwarm de margarine in een braadpan en bak hierin de vleesreepjes lichtbruin.
-
Bak de ui en de knoflook kort mee.
-
Voeg de aubergines, tomaat, komijn en wat peper toe. Stoof het geheel in 10 minuten gaar.
- Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.