Bereiding
- Pers de halve sinaasappel uit.
-
Roer het chilipoeder en het paprikapoeder door het sinaasappelsap en roer de olie erdoor.
-
Bestrijk hiermee de lapjes vlees. Laat het vlees afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Rooster het vlees aan beide kanten in een grillpan in ca. 6 minuten gaar en bruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de aardappelpuree en de snijbonen bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.