Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sjalotten schoon en halveer eventueel de grotere exemplaren.
-
Maak de prei schoon. Halveer de prei in de lengte en snijd de helften in stukken van ca. 8 cm.
-
Verwarm de helft van de margarine en fruit hierin de sjalotten in ca. 10 minuten gaar en glazig. Neem ze uit de pan.
-
Bak in de rest van de margarine de vleesreepjes in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Doe de prei in de pan van de sjalotten en smoor de prei in ca. 5 minuten gaar.
-
Schep de sjalotten bij de prei en voeg peper en de poedersuiker toe. Verwarm alles al roerend tot de suiker gaat kleuren.
-
Maak de vleesreepjes op smaak met peper en tijm en geef ze bij de groente en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.