Bereiding
- Pel de sjalotten en snijd fijn.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Bak het gehakt met de helft van de sjalot, de helft van de peterselie en de specerijen.
-
Vorm er rolletjes van en laat afgedekt in de koelkast opstijven.
-
Was de dille en munt en snijd klein.
-
Was de komkommer. Rasp 1/3 van de komkommer grof boven een kom.
-
Klop er de yoghurt, dille en munt door.
-
Snijd de rest van de komkommer in blokjes.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Meng de komkommer, tomaten, de rest van de peterselie en de rest van de sjalot en breng op smaak met citroensap.
-
Rooster de gehaktrolletjes in een hete grillpan in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd het brood in punten en serveer het met de salade en yoghurtsaus bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.