Bereiding
- Snijd de gedroogde appels in stukjes en laat ze 20-30 minuten in een scheutje warm water met citroensap wellen.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Week het brood in een scheutje water.
- Pel de knoflook en pers fijn.
- Maak het gehakt aan met de knoflook, het brood en wat peper.
-
Vorm er kleine gehaktballetjes en was je handen.
-
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Maak de prei schoon en snijd klein.
-
Voeg de prei, appels met weekwater en het mosterdzaad toe aan de gehaktballetjes en warm goed door.
- Serveer de broccoli en aardappelen bij de gehaktballetjes.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.