Bereiding
- Verwijder van het stuk peper de zaadjes.
-
Maak de knoflook schoon. Was de kruiden.
-
Pureer de peper, de knoflook, de helft van de koriander, de helft van de peterselie, het komijnzaad, het paprikapoeder, 1 eetlepel citroensap en 2 eetlepels olie met een staafmixer of in de keukenmachine tot een glad mengsel.
-
Bestrijk de stukken vis hiermee. Laat de vis afgedekt in de koelkast minimaal 2 uur marineren.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook en schenk dit over de couscous. Roer met een vork alles los en laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
-
Verwarm de grill.
-
Doe de vis met de chermoula in een ondiep schaal.
-
Laat de vis in ca. 10 minuten lichtbruin en gaar worden.
-
Knip de rest van de koriander en de peterselie klein.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Maak de couscous op smaak met de klein geknipte koriander, de peterselie, wat geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie.
-
Geef de couscous en de broccoli bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.