Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Meng de appelstroop met het citroensap.
-
Dep de vis met keukenpapier droog en bestrooi ze met peper.
-
Bestrijk de vis aan beide kanten met het appelstroopmengsel.
-
Leg de vis op een ovenvaste schaal en rooster de vis onder een hete grill in ca. 10 minuten gaar. Bestrijk de vis af en toe met het appelstroopmengsel.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Geef de aardappelpuree en de sperziebonen bij de gegrilde vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.