Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze klein.
-
Snijd het stukje ui klein.
-
Pel de knoflook.
-
Fruit de ui en het hele teentje knoflook in de margarine zacht.
-
Voeg de paprika en het water toe en kook dit 10 minuten.
-
Maak de spitskool schoon en snijd de groente in repen.
-
Kook de spitskool in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Grill de tartaar in een hete grillpan of onder de grill in 8 minuten gaar en lichtbruin. Strooi er wat peper over.
-
Was de selderij en knip het klein.
-
Neem het teentje knoflook uit de pan en pureer de paprika's met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Warm de paprikasaus goed door en maak hem op smaak met peper en de selderij. Roer er van het vuur af de yoghurt door.
-
Geef de saus, de spitskool en de aardappelen bij de tartaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.