Bereiding
- Warm de ovengrill voor.
-
Halveer de sinaasappel en snijd met een scherp (grapefruit)mesje het vruchtvlees los van de schil. Snijd de partjes ook los van de vliesjes, maar laat ze wel op hun plaats zitten.
-
Zet de sinaasappels naast elkaar in een laag ovenschaaltje.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Meng in een kom de muesli met de gehakte hazelnoten en strooi dit mengsel over de sinaasappels.
-
Schuif het schaaltje 10 cm onder het hete grillelement en laat de sinaasappels in 3-5 minuten lichtbruin en knapperig worden.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.