Bereiding
- Was de komkommer onder stromend water en rasp hem grof.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil af.
-
Pers een halve sinaasappel uit en snijd de andere helft in blokjes.
-
Was de peper onder stromend water. Verwijder de zaadlijsten en pitjes voor een niet scherpe salsa. Snijd de peper klein.
-
Was de koriander onder stromend water en snijd het kruid klein.
-
Roer wat geraspte sinaasappelschil, het sinaasappelsap, de stukjes sinaasappel, de peper en de koriander door de komkommer.
-
Snijd de broodjes open. Rooster de snijkanten van de broodjes in de grillpan lichtbruin.
-
Klop de kipfilets tussen 2 velletjes plastic folie plat.
-
Snijd de kipfilets in tweeën en druppel er wat olie over.
-
Bak de kip in de grillpan in 5 minuten gaar en bruin. Bestrooi de kip met peper.
-
Bestrijk de broodjes met een beetje van de salsa en leg de kip erop. Geef de rest van de salsa erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.