Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de venkel in dunne parten, schaaf de courgette in dunne plakken, snijd de paprika in repen en de champignons in plakjes.
-
Druppel wat olie over de groente.
-
Verwarm een grillpan. Gril de groente in een paar minuten gaar.
-
Laat de groente afkoelen en bestrooi het met wat peper en tijm.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vismootjes met wat peper. Bak de vis in de hete margarine in ca. 8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree. Geef de vis en de gegrilde groente erbij.
Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Bak de overige champignons met een beetje ui of prei voor op brood, of gebruik ze in een heldere champignonsoep.