Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Schil de knolselderij en snijd in staafjes.
- Maak de wortel en champignons schoon en snijd in plakken.
- Snijd de tempé in reepjes.
-
Kook de knolselderij en wortel samen in weinig water in 10-15 minuten zacht. Giet af en breng op smaak met een paar druppels azijn.
-
Bak de tempé in de hete margarine lichtbruin. Bak de champignons kort mee.
- Breng op smaak met paprikapoeder en peper.
-
Serveer de groente en aardappelen bij de tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.