Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Schil de knolselderij en snijd in staafjes. 
- Maak de wortel en champignons schoon en snijd in plakken.
- Snijd de tempé in reepjes.
- 
Kook de knolselderij en wortel samen in weinig water in 10-15 minuten zacht. Giet af en breng op smaak met een paar druppels azijn.
- 
Bak de tempé in de hete margarine lichtbruin. Bak de champignons kort mee. 
- Breng op smaak met paprikapoeder en peper.
- 
Serveer de groente en aardappelen bij de tempé.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.