Bereiding
- Maak de ui en de wortelen schoon. Snijd de ui in snippers en de wortelen in plakken.
- Bak de ui met de helft van de komijn en de helft van de kaneel in de olie.
-
Voeg de wortelen toe met wat water en stoof de groente in 15 minuten gaar.
-
Was de krieltjes en halveer grote exemplaren. Kook de krieltjes in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Stamp de wortelen tot een smeuïge puree.
-
Meng het volkorenmeel met de rest van de komijn en de kaneel en leg dit op een bord.
-
Bestrooi de vis met peper, wentel door het meelmengsel en was je handen.
-
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de vis in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Was de peterselie, snijd klein en meng de peterselie door de krieltjes.
- Serveer de wortelpuree en de krieltjes bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.