Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
-
Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen gaar en lichtbruin.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
-
Was de aubergine en de courgette en snijd ze in plakken.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Fruit de ui zacht in de olie.
-
Voeg de aubergine en de courgette toe en smoor de groente in 10 minuten gaar.
- Breng de groente op smaak met wat oregano en peper.
-
Serveer de kalkoen en de aardappelen erbij. Strooi er de pijnboompitten over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.