Materialen
Vijzel/keukenmachine, bakplaat, bakpapier
Bereiding
- Pel de knoflook.
- Maal de knoflook in een vijzel of met een keukenmachine met de helft van het paprikapoeder, de oregano, de helft van de olie en wat peper tot een pasta.
-
Snijd het vlees in reepjes, meng de pasta erdoor en was je handen. Laat het vlees 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de aardappelen schoon en snijd in parten.
-
Roer de rest van het paprikapoeder door de rest van de olie en meng met de aardappelen.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de parten aardappel erover. Bak de aardappelen 10 minuten in de hete oven.
-
Schep de vleesreepjes naast de aardappelen en bak samen in 15-20 minuten gaar en lichtbruin in de oven.
-
Maak de snijbonen schoon, snijd in ruiten en kook in weinig water in 5-10 minuten gaar.
- Serveer de snijbonen bij de aardappelen en vleesreepjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.