Bereiding
- Kook de doperwtjes 1 minuut in een bodempje water. Giet ze af en laat ze afkoelen.
-
Was de slabladen en dep ze droog.
-
Was de halve sinaasappel. Snijd 4 mooie reepjes uit de schil en rasp wat van de schil.
-
Maak een dressing van de yoghurt, 2 eetlepels sinaasappelsap en de geraspte sinaasappelschil.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Meng de garnalen met de doperwtjes, de dressing en de bieslook.
-
Plaats de slabladen op kleine borden en vul ze met het garnalenmengsel. Garneer met een reepje sinaasappelschil.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.