Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
-
Was de tomaat en snijd in stukjes.
-
Fruit de sjalot met het gemberpoeder in de margarine zacht. Voeg de stukjes tomaat en ansjovisfilets toe en laat de ansjovis al roerend 'smelten'.
-
Laat dit afkoelen en roer de yoghurt erdoor. Maak de dressing op smaak met wat peper.
-
Was de komkommer en snijd het in lange reepjes.
-
Was het partje appel, snijd het in reepjes en meng het door de komkommer. Verdeel dit over 2 bordjes.
-
Schep de dressing door de garnalen en verdeel het over de bordjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.