Bereiding
- Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit, schil het en snijd het in kleine blokjes.
-
Snijd de sjalot en de peper heel fijn.
-
Was de limoen en snijd van het buitenste deel een stukje van de schil. Snijd het stukje schil heel fijn. Pers de limoen uit.
-
Was de koriander en knip het kruid klein.
-
Meng alles door elkaar.
-
Laat de salsa op een koele plaats afgedekt een paar uur staan.
-
Rooster de boterhammen en snijd ze een keer schuin door.
-
Leg op elk bord 2 driehoekjes brood. Schep de salsa ernaast en verdeel de garnalen erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.