Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de bosuien in ringen en de champignons in stukken.
-
Snijd de olijven klein.
-
Was de basilicum en hak grof.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en dep droog.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu en bosui knapperig. Doe dit uit de pan.
-
Bak de champignons in dezelfde pan zacht.
-
Voeg de olijven, doperwten en tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook.
-
Schep de pasta, tofu en bosui erdoor en warm het geheel goed op.
- Breng op smaak met basilicum.
Variaties
Ook lekker met andere volkoren pasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.