Bereiding
- Snijd de cervelaatworst in reepjes. Bak de worst in een koekenpan met een antiaanbak laag langzaam bruin.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein. Fruit de ui en de knoflook kort mee met de worst.
-
Was de spinazie. Laat de spinazie met aanhangend water slinken.
-
Druk er zoveel mogelijk vocht uit. Doe de spinazie bij het worstmengsel.
-
Klop de eieren los met de yoghurt en voeg peper en tijm toe.
-
Schenk de eieren over het spinaziemengsel. Laat de eieren met een deksel op de pan op klein vuur in ca. 10 minuten gaar worden.
-
Snijd de frittata in punten en geef er brood bij.
Menusuggestie
Lekker met volkorenbrood en kerstomaatjes met basilicum.
Hiervoor heb je nodig...
-
4 volkoren boterhammen
-
250 gram kerstomaatjes
-
basilicum
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen. Wil je het snel opmaken? Maak een fruit smoothie met yoghurt.