Bereiding
            
                - Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in weinig water gaar.
 - 
Laat de aardappelen afkoelen en maak ze met een vork fijn. 
 - 
Snijd het stukje bosui in smalle ringetjes. 
 - 
Pers het teentje knoflook boven de aardappelpuree uit.
 - 
Snijd de vis heel fijn. 
 - 
Meng de vis, de bosui, het ei en wat peper door de puree. 
 - 
Vorm er koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
 - 
Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Bak de viskoekjes in 2 eetlepels olie in 10 minuten gaar en goudgeel.
 - 
Bak de gare zilvervliesrijst met de kerrie in de rest van de olie.
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Laat de sla goed uitlekken. Halveer de tomaatjes en meng ze door de sla.
 - 
Maak de salade op smaak met azijn en peper en serveer bij de rijst en viskoekjes.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.