Bereiding
- Bestrooi de forellen van binnen en van buiten met peper, bestuif de vis met volkorenmeel en was je handen.
-
Bak de vis in de hete margarine in 15-20 minuten aan alle kanten gaar en lichtbruin.
-
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Was de tomaten en snijd klein.
-
Verwarm de tomatenblokjes met de tomaten, oregano en wat peper.
-
Was de basilicum, snijd klein en roer door de saus.
- Serveer de saus, macaroni en broccoli bij de vis.
Variaties
Ook lekker met andere volkoren pasta of zilvervliesrijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.