Bereiding
- Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Snijd het stuk ui in snippers.
-
Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog.
-
Druppel wat citroensap in de buikholte en bestrooi ze van binnen en van buiten met peper.
-
Bak de vissen in de margarine in 20 minuten bruin en gaar.
-
Voeg na 10 minuten de ui en de paprika toe en bak dit zacht mee. Voeg de tomatenblokjes toe.
-
Kook de macaroni in ruim water, volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
-
Was de basilicum en knip het in reepjes.
-
Meng de tapenade en de basilicum door de tomatensaus en maak de saus op smaak met wat paprikapoeder.
Variaties
Vervang de tapenade door 4 olijven. Snijd de olijven klein.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.