Bereiding
- Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Snijd het stuk ui in snippers.
-
Was de forellen en dep ze met keukenpapier droog.
-
Druppel wat citroensap in de buikholte en bestrooi ze van binnen en van buiten met peper.
-
Bak de vissen in de margarine in 20 minuten bruin en gaar.
-
Voeg na 10 minuten de ui en de paprika toe en bak dit zacht mee. Voeg de tomatenblokjes toe.
-
Kook de macaroni in ruim water, volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 minuten gaar.
-
Was de basilicum en knip het in reepjes.
-
Meng de tapenade en de basilicum door de tomatensaus en maak de saus op smaak met wat paprikapoeder.
Variaties
Vervang de tapenade door 4 olijven. Snijd de olijven klein.
Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tapenade:
Gebruik een schone lepel om wat van de tapenade uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar de tapenade in het gesloten bakje maximaal 4 dagen in de koelkast.
Besmeer een volkorenboterham dun met tapenade en leg er plakken komkommer op. Tapenade is ook heel handig om er een lekkere spread voor op toast of brood van te maken.