Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de vis in repen van 2-3 cm dik en halveer de repen.
-
Wrijf de stukken vis in met peper en druppel er wat citroensap over. Laat de vis 5 minuten liggen.
-
Maak de groente schoon.
-
Halveer de wortel en de prei in de lengte en snijd de helften in stukken.
-
Snijd de witte kool of knolselderij in reepjes.
-
Snijd het stukje peper fijn.
-
Verwarm een derde van de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
-
Voeg de peper en de tomatenpuree toe en pers het teentje knoflook er boven uit. Bak dit even mee.
-
Voeg de bouillon toe en smoor de groente verder gaar.
-
Meng het volkorenmeel met de kerrie in een diep bord.
-
Wentel elk stuk vis goed door het meel, zodat het aan alle kanten bedekt is.
-
Verhit de rest van de olie en bak de fishfingers in 4-6 minuten rondom lichtbruin en gaar.
-
Leg de vis op de groente en geef de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.