Bereiding
- Kluts de eieren met de melk en wat peper in een kom.
-
Verhit een eetlepel olie in een pan en bak de helft van het mengsel op lage stand tot een omelet.
-
Bak nog een omelet in de rest van de olie.
-
Laat de omeletten afkoelen.
-
Was de spinazie, laat uitlekken en hak grof.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Snijd de aardappelen in blokjes.
-
Was de bieslook en snijd fijn.
-
Meng de zuivelspread met de bieslook. Smeer een lepel zuivelspread op iedere eiwrap.
-
Voeg de spinazie, tomaat en aardappelen toe en rol op.
Extra informatie
Bekijk de receptvideo hieronder.
Variaties
Geen gekookte aardappelen over? Je kunt de omelet ook met andere restjes vullen, zoals gekookt rijst of gebakken groente.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.