Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Snijd de tomaten en de paprika's in stukjes en de knoflook en de ui in snippers.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
-
Voeg de tomaten en de paprika's toe en smoor de groente 5 minuten zacht.
-
Maak de groente op smaak met gerookt paprikapoeder en peper.
-
Maak 4 kuiltjes in de groente en breek de eieren er boven.
-
Laat de eieren met een deksel op de pan in ca. 10 minuten stollen.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Geef de broccoli en het brood bij de eieren in groentesaus.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in de koelkast. Het blijft drie tot vijf dagen goed in de koelkast. Maak van de rest een broccolisoep.