Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de peper schoon, verwijder zaadlijst en pitjes en snijd de peper in reepjes.
-
Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper en de specerijen.
-
Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes.
-
Spoel alle bonen af en laat ze uitlekken.
-
Doe de blokjes aardappel, alle bonen en de tomatenblokjes in de pan en stoof het gerecht met een deksel op de pan 20 minuten.
-
Was de limoen en rasp wat van de schil. Snijd de limoen in parten.
-
Roer wat limoenschil en peper door de yoghurt.
-
Schep aan tafel een lepel yoghurt op de chili en geef er een partje limoen bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.