Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de peper schoon, verwijder zaadlijst en pitjes en snijd de peper in reepjes.
-
Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper en de specerijen.
-
Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes.
-
Spoel alle bonen af en laat ze uitlekken.
-
Doe de blokjes aardappel, alle bonen en de tomatenblokjes in de pan en stoof het gerecht met een deksel op de pan 20 minuten.
-
Was de limoen en rasp wat van de schil. Snijd de limoen in parten.
-
Roer wat limoenschil en peper door de yoghurt.
-
Schep aan tafel een lepel yoghurt op de chili en geef er een partje limoen bij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Bewaar een aangebroken verpakking nog 5-7 dagen in de koelkast. Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.
Combineer yoghurt eens met mango en muesli.