Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de kipfilets met peper.
-
Bak de kip in 2 eetlepels margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin.
-
Schil het stukje gemberwortel en rasp het fijn.
-
Was de munt en knip de blaadjes in reepjes.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
-
Fruit de bosui met de geraspte gember in de rest van de margarine zacht.
-
Voeg de doperwtjes toe met een paar lepels water en smoor ze in een paar minuten gaar.
-
Schep de munt door de doperwtjes en geef de kipfilet en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.