Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Pel de ui en snijd klein.
- Bak de ui zacht in de margarine.
- Voeg de doperwten toe en stoof in een paar minuten gaar.
-
Meng de tomatenblokjes erdoor en breng op smaak met peper en tijm.
-
Pel de eieren en snijd doormidden.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de eieren en de aardappelpuree bij de groente.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.