Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Fruit de ui in de olie zacht.
-
Voeg de doperwten toe en smoor ze mee tot ze gaar zijn.
-
Verkruimel het pepertje erboven.
-
Doe de tomaatjes bij de doperwten en warm het geheel goed door.
-
Maak de groente op smaak met wat tijm. Serveer het vlees en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.