Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200 °C. 
 - 
Schil en was de aardappelen. Snijd in de lengte een keer door. Snijd de helften in de lengte in 6  stukken. 
 - Kook de gewone aardappelen 5 minuten in weinig water. Giet af en laat goed uitlekken. 
 - Voeg de parten zoete aardappel toe en meng de olie en tijm erdoor.
 - 
Verdeel de aardappelen over een bakplaat bekleed met bakpapier.
 - Bak in het midden van de oven in 20-30 minuten gaar en goudgeel.
 - Schil de grapefruit dik en vang het sap op. Snijd het vruchtvlees uit de vliezen en halveer de partjes.
 - Was de witlof en snijd in repen. Meng er de rozijnen, grapefruit, het sap en de yoghurt door.
 - 
Bestrooi de tartaar met peper.
 - 
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten bruin.
 - 
Serveer de tartaar en de witlofsalade bij de frieten.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Wil je dit recept in de airfryer maken?
Bereid de frieten in 15-20 minuten op 180 °C. Schud de frieten halverwege de kooktijd een keer om.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.