Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de veldsla en laat goed uitlekken.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de aardappelen goudgeel.
-
Strooi de garnalen erover.
-
Klop de eieren los met de melk en wat peper.
-
Schenk de eieren over de aardappelen en laat ze stollen.
-
Maak een dressing van de yoghurt, wat azijn en peper en meng dit door de veldsla en tomaatjes.
-
Was het bieslook en knip de sprieten klein. Strooi het bieslook over de aardappelen. Geef de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.