Bereiding
- Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook en schenk dit over de couscous. Roer met een vork de couscous los en laat de couscous wellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Boen de limoen goed schoon. Rasp wat van de schil af. Pers 1 helft van de limoen uit. Snijd de andere helft in partjes.
-
Klop een dressing van het limoensap, de geraspte schil, de olie en wat peper.
-
Meng dit met een vork door de couscous en laat het afkoelen.
-
Maak de groente schoon. Snijd de bosuitjes in ringen, halveer de tomaatjes en snijd de paprika in blokjes.
-
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
-
Meng de groente en de peterselie door de couscous.
-
Maak de couscous op smaak met peper, limoensap en wat gemalen koriander of kaneel.
-
Breek de walnoten in stukjes en strooi ze over de salade. Serveer de partjes limoen erbij
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.