Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
-
Pers het teentje knoflook boven de tomatenblokjes uit. Voeg de oregano en wat peper toe.
-
Maak de courgettes schoon. Snijd de courgettes in halve plakjes.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen in een bodempje water in 20 minuten gaar.
-
Hak de tofu in grove kruimels en meng er gerookt paprikapoeder door.
-
Snijd de korstjes van het brood. Maal het brood met de hazelnoten grof en meng er de tofu door.
-
Doe de groente in een ovenvaste schaal en verdeel het kruimelmengsel erover.
-
Laat de groente in de hete oven in ca. 20 minuten gaar worden en lichtbruin kleuren.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree en geef dit bij de groente.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.