Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge pan en laat ze afkoelen.
-
Was de courgettes en halveer ze in de lengte. Snijd de helften in smalle plakken.
- Pel de knoflook en snijd in plakjes.
-
Bestrooi de biefstuk met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten lichtbruin.
-
Verwarm de olie en bak hierin de courgette en de knoflook in enkele minuten gaar.
-
Neem het vlees uit de pan en houd warm. Giet een beetje water in de pan en roer het aanbaksel los. Laat de jus even koken.
-
Maak de groente op smaak met de geraspte citroenschil en wat citroensap.
-
Strooi de pijnboompitten over de courgette en serveer er de aardappelen en biefstuk met jus bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.