Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten net gaar.
-
Warm de oven voor op 175 °C.
-
Was de courgette en tomaten. Snijd de courgette in plakken en de tomaten in blokjes.
-
Rooster het brood krokant.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Schik de plakken aardappel en courgette om en om in een ovenvaste schaal.
-
Verdeel de stukjes tomaat erover.
-
Klop de eieren los met de melk en voeg wat peper toe.
-
Schenk dit mengsel over de aardappelen, courgette en tomaat.
-
Meng het broodkruim met de kaas en strooi dit erover.
-
Laat het gerecht in het midden van de hete oven in 35 minuten gaar worden en lichtbruin kleuren.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.