Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in water met het stukje bouillontablet gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook ze in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de zalm met peper. Bak de vis in de helft van de margarine in 8 minuten gaar.
-
Pel de sjalot en de knoflook en snijd ze klein.
-
Boen de citroen schoon en rasp wat van de schil af. Pers de citroen uit.
-
Fruit de sjalot en de knoflook in de rest van de margarine glazig.
-
Bak de gare rijst even mee.
-
Breng de rijst op smaak met geraspte citroenschil, citroensap en tijm.
-
Serveer de zalm en de sperziebonen samen met de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.