Bereiding
            
                - Maak een dressing van het citroensap, de olie, een scheutje water en wat peper.
- 
Schil eventueel de komkommer en snijd in de lengte door. Verwijder met een lepel eventueel het zachte gedeelte. Snijd de helften komkommer in smalle boogjes.
- 
Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in smalle repen.
- 
Hak de pinda's klein.
- 
Schil de peer en snijd in blokjes.
- 
Schep de dressing door de peer.
- 
Meng dit door de Chinese kool en de komkommer. Strooi de pinda's erover.
- 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.