Bereiding
- Hak de hazelnoten grof en rooster in een droge koekenpan licht.
- Pel de knoflook en snijd klein. Maak van de knoflook, azijn, sojasaus en wat water een dressing.
- Maak de Chinese kool en de paprika schoon en snijd in smalle reepjes.
-
Meng de saus door de groente en laat 20 minuten staan.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en snijd fijn.
-
Fruit de ui met de kerrie en het komijnzaad in de olie. Schep de rijst erdoor.
- Strooi de noten over de salade en serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.