Bereiding
- Meng het chiazaad met de kurkuma, de kardemom en het vanille-extract in een kom en roer de melk erdoor.
-
Zet dit voor minimaal een uur afgedekt in de koelkast of tot het steviger wordt.
- Ontdooi het fruit eventueel. Prak met een vork de helft van het fruit fijn en meng dit door 3/4 van de kwark.
-
Verdeel de helft van de chiapudding over 4 toetjesglazen. Schep daarop de kwark met fruit.
-
Verdeel de rest van de chiapudding erover, daarop de rest van de kwark en garneer met de rest van het fruit.
-
Garneer eventueel met verse munt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.