Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
-
Was de peterselie. Hak de steeltjes grof en snijd de blaadjes klein.
-
Fruit de ui, de knoflook en de peterseliesteeltjes met wat peper in de margarine glazig.
-
Bak de champignons mee.
-
Voeg 250 ml water toe en laat dit 5 minuten koken.
-
Roer de peterselieblaadjes erdoor.
-
Doe de melk in een steelpannetje of melkschuimer en breng dit al kloppend aan de kook en klop het tot schuim.
-
Vul kommen of borden met de soep. Garneer met het melkschuim en een beetje nootmuskaat.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.