Bereiding
- Rooster het brood lichtbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
-
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje in reepjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
-
Maak het op smaak met peper.
-
Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
Variaties
Lekker met als hoofdgerecht lamsstoofpotje met pompoen en aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.