Bereiding
- Maak de champignons schoon.
-
Pel de knoflook.
-
Verwarm de olie en smoor hierin het hele teentje knoflook kort.
-
Voeg 100 ml water en de tomatenpuree toe en breng dit aan de kook.
-
Voeg de champignons toe met de schijf citroen, de kruiden, behalve de bieslook en wat peper. Laat dit tegen de kook aan 5 minuten staan.
-
Verwijder de knoflook, de citroen en de kruiden.
-
Was de bieslook en knip de sprieten klein.
-
Schep de bieslook door de champignons en laat dit in het vocht afkoelen.
-
Snijd aan de zijkant de korsten van het brood. Rooster het brood lichtbruin en snijd het in repen.
-
Geef de champignons met de repen geroosterde brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.