Bereiding
- Maak de champignons schoon.
-
Pel de knoflook.
- Was de citroen en kruiden.
-
Verwarm de olie en bak hierin het hele teentje knoflook kort.
-
Voeg het water en de tomatenpuree toe en breng dit aan de kook.
-
Voeg de champignons, citroen, selderij en peterselie, wat tijm en het laurierblad toe. Laat dit tegen de kook aan 5 minuten staan.
-
Verwijder de knoflook, citroen, het laurierblad en de kruiden.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Schep de bieslook door de champignons.
- Rooster het brood lichtbruin en snijd in repen. Serveer bij de gestoofde champignons.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.